Gemeente Langedijk


* Informatieavonden over accommodaties Sint Pancras

Informatieavonden over accommodaties Sint Pancras

Op woensdag 26 augustus en woensdag 2 september vinden in dorpshuis De Geist informatiebijeenkomsten plaats over het haalbaarheidsonderzoek naar sociale en culturele accommodaties in Sint Pancras. Op woensdag 26 augustus en woensdag 2 september vinden in dorpshuis De Geist informatiebijeenkomsten plaats over het haalbaarheidsonderzoek naar sociale en culturele accommodaties in Sint Pancras.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle Pancrassers en betrokkenen, die schriftelijk zijn geïnformeerd en uitgenodigd. Op 26 augustus is het van 18.15 tot 20.00 uur eerst de beurt aan alle omwonenden van Vrone. De overige dorpsbewoners zijn van 19.45 tot 21.30 uur welkom. Deze eerste bijeenkomst is vooral bedoeld om de vragen te beantwoorden die in het dorp leven over het haalbaarheidsonderzoek. Aan de hand van het concept van het tv-programma `Rondom 10' zal al discussiërend naar antwoorden worden gezocht.

Op 2 september zijn alle Pancrassers en betrokkenen vanaf 19.00 uur welkom. Aan de hand van de thema's `verkeer', `brede school' en `dorps karakter' worden op deze bijeenkomst via `speeddates' en `opnieuw `Rondom 10-sessies' de verschillende belangen, wensen, zorgen en ideeën uitgewisseld.
Van beide avonden wordt een journalistiek verslag gemaakt, dat huis-aan-huis wordt verspreid. Ook zullen alle bewoners een brochure in de bus krijgen over dit onderwerp.

De bijeenkomsten op woensdag 26 augustus en woensdag 2 september staan in het teken van het haalbaarheidsonderzoek naar sociale en culturele accommodaties in Sint Pancras.