Tahiti Cruise and Vacation, uw in Tahiti gebaseerde online reisspecialist lanceert meest complete boekingsmachine voor Tahiti en haar eilanden 26/08/2009 12:33

PR Newswire

PAPEETE, Tahiti, August 26 /PRNewswire/ --
Tahiti Cruise and Vacation (http://www.tahiti-and-vacation.com) is een in Tahiti gebaseerd, online reisbureau. Deze website is de meest uitgebreide online boekingssite voor Tahiti en haar eilanden. Met een keuze uit meer dan 118 eilanden en atollen in Frans Polynesie, maakt Tahiti Cruise and Vacation het boeken van een vakantie in Tahiti makkelijk.

De online boekingsmachine van Tahiti Cruise and Vacation is ontwikkelt met de behoeften van klanten in gedachten. De klanten van het online reisbureau kunnen hun eigen, perfecte reisschema creëren dat past bij hun budget. De online boekingsmachine omvat accommodatie- en maaltijdplannen, speciale hotelaanbiedingen, internationale luchttransfers en intereilandtransfers, activiteiten en autoverhuur.

De prijzen zijn erg concurrerend aangezien het bedrijf gevestigd is in Papeete, Tahiti; zij kunnen de beste prijzen onderhandelen met hun plaatselijke partners. Alle speciale aanbiedingen zijn ook per product beschikbaar in de online boekingsmachine maar klanten kunnen ook kiezen uit onze kant en klare pakketen voor de beste vakantie in Tahiti. Tahiti en haar eilanden vormen een ideale plek voor een vakantie of huwelijksreis.

Tahiti Cruise and Vacation kan de perfecte reis naar paradijs creëren voor u. Ze kunnen u helpen met het plannen van uw vakantie in Tahiti of uw huwelijksreis naar Bora Bora. De eilanden van Tahiti hebben iets voor elke reiziger - parelwitte zandstranden, een levendige onderwaterwereld, ruige bergen en een kleurrijke geschiedenis. Of u nu wilt picknicken op een privé-eiland in de buurt van Bora Bora of een in een kano bezorgd ontbijt wilt ontvangen in uw bungalow aan het water, Tahiti is het ultieme Zuid-Pacifische paradijseiland.

Tahiti Cruise and Vacation is zeven dagen per week geopend en u kunt contact met ze opnemen via +1-800-704-2952, een verzoek voor een quote aanvragen op de site http://www.tahiti-and-vacation.com of tijdens bedrijfsuren in Tahiti live chatten met een medewerker.

Heera Kapoor, Marketingmanager van Tahiti Cruise and Vacation, +1-800-704-2952, heera@mail.pf






-