Gemeente Oirschot

Aanmelding Vrijwilligersprijs 2009

Ook dit jaar wordt de Oirschotse Vrijwilligersprijs toegekend. De organisatie is in handen van een door burgemeester en wethouders ingestelde jury. De burgemeester reikt de vrijwilligersprijs voor 2009 uit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente of een andere gepaste gelegenheid. De prijs bestaat uit cadeaubonnen ter waarde van ⬠100,-- en een oorkonde.Â
Â

Wie komt voor de prijs in aanmerking?

Een persoon die in enig organisatorisch verband onverplicht en onbetaald werkzaamheden (heeft) verricht ten behoeve van anderen en/of de samenleving waarbij een maatschappelijk belang wordt gediend.

Alleen personen die minimaal 15 jaar als vrijwilliger actief zijn of zijn geweest in de gemeente komen in aanmerking voor de prijs. Voor jeugdigen/jongeren tot 23 jaar geldt een uitzondering voor wat betreft de periode. Zij moeten minimaal 3 jaren als vrijwilliger actief zijn of actief zijn geweest om in aanmerking te komen voor de prijs.

Â

Aanmelding

De jury roept een ieder op schriftelijk en gemotiveerd personen uit de gemeente Oirschot bij haar voor te dragen of aan te melden.

Die voordrachten/aanmeldingen voor de vrijwilligersprijs 2009 moeten vóór 01 oktober zijn ingediend bij het secretariaat van de jury, mevrouw Jacqueline Kremer van de gemeente OIrschot. Als u vragen heeft kunt u tijdens kantooruren met haar contact opnemen, telefoonnummer (0499) 583 333.

Voordrachten/aanmeldingen die al eerder zijn gedaan hoeven niet te worden herhaald.