Gemeente Baarn

Gemeente maakt integraal schoon

Winkelgebied Laanstraat, Tuindorp, uitvalswegen

Na een pauze tijdens de zomervakantie is de gemeente onlangs weer van start gegaan met het âintegraal schoonmakenâ van straten in Baarn. Volgende week zijn het winkelgebied Laanstraat en omgeving, de wijk Tuindorp en de uitvalswegen in noordwest Baarn aan de beurt.

Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de wijken gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven van de wijken hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaakbeurt veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema
Maandag 31 augustus: Laanstraat, Laandwarsstraat, Nieuwstraat, Turfstraat, Teding van Berkhoutstraat, Mollerusstraat. Dinsdag 1 september: Kim, Einder, Horizon, Regenboog, Zonnehof, Zuiderlicht, August Jansenweg 1-7 , Bestevaerweg 1-23. Donderdag 3 september: Eemnesserweg, Van Heemstralaan, Chopinlaan.

Â

Laanstraat

Kaartje van Laanstraat

Â

Tuindorp

Kaartje van Tuindorp

Â

Uitvalswegen

Kaartje van uitvalswegen

In de loop van het jaar komen vrijwel alle straten in Baarn aan de beurt voor een grondige schoonmaak door de ploeg van âintegraal schoonâ. Bewoners en bedrijven in straten waar wordt schoongemaakt, krijgen vooraf schriftelijk bericht. Ook op deze paginaâs vindt u regelmatig informatie over âintegraal schoonâ.