Universiteit Nyenrode

De Ster van Succes biedt ondernemers de helpende hand

Een paar jaar geleden leek het allemaal zo gemakkelijk. Even inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een logootje bedenken, visitekaartjes laten drukken - en dan aan het werk als eigenaar van uw eigen onderneming. Maar de economie zit tegen. U moet moeite doen om klanten te vinden én vast te houden, en waarschijnlijk merkt u dat in uw portemonnee.

Met dit boek biedt Nyenrode docent Alex Klein ondernemers een helpende hand. Hij doet dit aan de hand van een eigen managementmodel, de Ster van Succes, waarin hij zes vakgebieden aan elkaar koppelt zodat u uw bedrijf snel en simpel in kaart kunt brengen. De zes gebieden zijn: onderscheidend vermogen en klantvoordeel, marketing en communicatie, personeel, erkenning door klanten, financiën en ontwikkeling. `De Ster van Succes' is een krachtbron van ideeën, energie en inspiratie om een gezonde toekomst voor uw bedrijf te creëren.

* Read also the business topic article about the star of success

Over Alex Klein
Alex Klein (1969) was commercieel manager bij de glasfabriek in Leerdam en financieel directeur bij een internationaal opererende beveiligingsorganisatie. Momenteel is hij als universitair docent verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit en doceert hij op verscheidene hogescholen en business schools de vakgebieden (financiële) bedrijfskunde en marketing & sales management. Deze combinatie van theorie en praktijk stelt Alex Klein in staat om ingewikkelde concepten op een eenvoudige wijze uit te leggen. De bespaarexpert is vaste columnist bij De Telegraaf (rubriek `Over Geld') en schrijft maandelijks columns voor Tijdschrift Administratie van uitgeverij Kluwer.


Voor meer informatie en om een recensie-exemplaar van het boek te ontvangen, kunt u contact opnemen met Gopher:
E. info@gopher.nl
T. 020 427 9204