Ingezonden persbericht

Eind augustus 2009 verkrijgbaar: 501 Eilanden, vierde deel in succesvolle 501-serie

Eilanden hebben iets magisch, of het nu gaat om een simpel reepje wit zand met wat palmbomen of om een bruisend, bewoond en door water omgeven vakantieparadijs. Er zijn duizenden eilanden in de wereld, die allemaal op hun eigen manier bijzonder zijn. In 501 eilanden zijn de interessantste opgenomen. Het boek is het vierde deel in de succesvolle 501-serie van Kosmos Uitgevers.

501 eilanden biedt de lezer een selectie van de aantrekkelijkste, boeiendste en fascinerendste eilanden op aarde. Sommige van deze eilanden zijn erg moeilijk te bereiken, andere slechts een kort boottochtje verwijderd van het vasteland. Klein of groot, bewoond of onbewoond, ongerept of een paradijs voor vakantiegangers: 501 eilanden laat ze allemaal zien, van het tropische Bora Bora tot ons eigen waddeneiland Terschelling. En het maakt niet uit of ze nu in zeeën, meren of rivieren liggen.

Idyllische paradijzen in een turkooizen zee komen in 501 eilanden even goed tot hun recht als spetterende metropolen en eilanden die bezaaid zijn met opmerkelijke historische ruïnes en echo's van oude culturen. Voor iedere eilandliefhebber zijn er verleidelijke ontdekkingen bij!

501 eilanden is rijk geïllustreerd met prachtige fotografie. Dit prachtige, dikke en voordelige boek vol waardevolle reisinformatie inspireert de lezer tot het plannen van zijn eigen reizen naar de mooiste eilanden op aarde... of geeft hem de mogelijkheid om lekker weg te dromen in zijn eigen tuinstoel.

Utrecht, juli 2009

Om bij weg te dromen:

501 eilanden
De mooiste stukjes land in het water!

501 eilanden
David Brown, Jackum Brown e.a.
Paperback met flappen,
544 pagina's
ISBN 978 90 215 4492 2
Prijs: ¤ 22,50

Verschijningsdatum:
26 augustus 2009