Gemeente IJsselstein


(Onder)mandaatbesluit beslissen op bezwaarschriften

Datum: woensdag 26 augustus 2009

In het kader van het streven om ingekomen bezwaarschriften sneller af te handelen hebben het college en de burgemeester in de vergadering van 19 mei 2009 en 7 juli 2009 een aantal besluiten genomen. Zo is, onder intrekking van eerder genomen mandaatbesluiten, mandaat verleend aan de algemeen directeur van de gemeente IJsselstein om namens het college dan wel de burgemeester te beslissen op de bezwaarschriften die zijn ingediend tegen de in deze tabel genoemde besluiten.
De algemeen directeur heeft vervolgens bij besluit van 18 augustus 2009 aan de manager van de afdeling Advies en Ondersteuning ondermandaat verleend voor de uitoefening van die bevoegdheid om te beslissen op bezwaarschriften.
De manager van de afdeling Advies en Ondersteuning van de gemeente IJsselstein heeft op zijn beurt op 19 augustus 2009 besloten die bevoegdheid te ondermandateren aan de coördinator Juridische Zaken van de Afdeling Advies en Ondersteuning.

De mandaatbesluiten treden in werking op 1 september 2009.

De (onder)mandaatbesluiten en een overzicht van de besluiten waarop de (onder)mandaten betrekking hebben, kunt u vanaf vandaag kosteloos inzien bij het Klant Contact Centrum. Op verzoek kunt u tegen betaling een afschrift van de stukken krijgen.