Ingezonden persbericht


Persbericht

Honeywell biedt software upgrade en lange afstand scanning voor mobiele computers Introductie Microsoft Windows Mobile 6.1 voor Dolphin® 9900 serie; nieuwe Dolphin 9951 met uitgebreidere opties voor laserscanning

Eindhoven - 26 augustus, 2009 - Honeywell (NYSE: HON) heeft twee verbeteringen aangebracht in zijn Dolphin 9900 productlijn. Windows Mobile 6.1 is nu beschikbaar voor alle modellen in de Dolphin 9900-serie en het introduceert de nieuwe Dolphin 9951 mobiele computer met ondersteuning voor het scannen van barcodes op afstand. Deze twee aanpassingen bieden gebruikers vooruitstrevende technologie ter ondersteuning van hun wensen voor mobiele computers.

Microsoft's prijswinnende mobiele besturingssysteem Windows Mobile 6.1 is nu beschikbaar voor alle Dolphin 9900-modellen. Windows Mobile 6.1 biedt een groot aantal verbeteringen voor ontwikkelaars en klanten. Het verhoogt de performance en heeft geavanceerde toepassingen en verbeterde netwerkbeveiligingsfuncties.

"We willen onze klanten steeds de nieuwste en meest geavanceerde systemen bieden die er zijn", zegt Garrison Gomez, Manager Mobility Marketing bij Honeywell Scanning & Mobility. "We bieden een gratis upgrade voor alle gekwalificeerde klanten waardoor zij gelijk de voordelen van Windows Mobile 6.1 kunnen gebruiken."

"Windows Mobile 6.1 is een flexibel platform voor het eenvoudig bouwen en inzetten van mobiele applicaties" zegt Grace Ho, director product management voor de Mobile Communications Business bij Microsoft Corp. "Klanten die Honeywell's Windows Mobile-apparaten gebruiken, kunnen meer productiviteit in het veld behalen. Daarnaast hebben ze verbinding met hun meest belangrijke informatie wanneer dit noodzakelijk is."

De tweede uitbreiding aan de Dolphin productlijn is de introductie van de Dolphin 9951 mobiele computer. Het nieuwe apparaat bevat alle bewezen toepassingen van de Dolphin 9950 inclusief drie lange afstands laseropties: High Performance, Long Range en Advanced Long Range. Dit biedt scanningmogelijkheden van 1.5 tot ruim 9 meter. De 9951 is ontworpen voor scanintensieve applicatieomgevingen in retail of warehousing. Hierdoor is hij ideaal voor situaties waar pallets of andere gecodeerde inventaris verder weg staan.

"Klanten kunnen eenvoudig moeilijk bereikbare barcodes bovenin een magazijn of aan de andere kant van een dock scannen. Hierdoor hoeven ze geen vorkheftruck of ladder te pakken om erbij te kunnen", zegt Gomez. "De mogelijkheid om barcodes op afstand te scannen vanaf de grond levert tijdwinst op en vergroot de veiligheid."

Het robuuste ontwerp van de 9951 bevat de volgende toepassingen:


- Een ergonomische pistoolgreep om eenvoudig enkelhandige datacollectie mogelijk te maken tijdens extra lange diensten
- Shift-PLUS(TM) power managementtechnologie verzekert 10 of meer uur ononderbroken batterijperformance waardoor batterijen tijdens de meeste diensten niet vervangen hoeven te worden
- Drie toetsenbordconfiguraties die ontworpen zijn voor diverse typen eindgebruikers: o een numeriek toetsenbord met 35 toetsen met wisselende alfabetische functies voor standaard retailtoepassingen o een alfabetisch toetsenbord met 43 toetsen met wisselende numerieke functies o een alfanumeriek toetsenbord met 56 toetsen voor warehouse- en distributieomgevingen

Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility op http://www.honeywellaidc.com. Neem contact op met uw lokale Honeywell-vertegenwoordiger voor meer informatie over toegang tot de Windows Mobile® 6.1 upgrade.

All registered trademarks are the property of their respective owners.