Ingezonden persbericht


Persbericht

26 augustus, 2009

Arthur Paanakker start bij Avanade als Business Development Executive

Arthur Paanakker is per 1 augustus in dienst getreden als Business Development Executive bij Avanade Nederland, aanbieder van zakelijke technologiediensten. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verder versterken van de Avanade-propositie en positie in het marktsegment 'Products'. Dit marktsegment omvat Consumer Goods en Services, Industrial Equipment, Automotive, Retail, en Life Sciences.

Eerder werkte Arthur Paanakker onder andere bij UMT Consulting Group, een adviesbureau op het gebied van IT Governance en project portfolio management. Daarvoor was hij actief bij Microsoft waar hij als Partner Account Manager verantwoordelijk was voor de business development en verschillende sales solutions in de Benelux.

"Wat mij zeer aanspreekt in deze functie is de focus op de verticale marktbenadering", aldus Arthur Paanakker. "Deze benadering vereenvoudigt de samenwerking met Accenture en Microsoft waardoor wij onze klanten een grote toegevoegde waarde kunnen bieden. Daarnaast word ik in de gelegenheid gesteld om mezelf verder te ontwikkelen in deze specifieke products-markt."

(161 woorden)




Ingezonden persbericht