Ingezonden persbericht


Wolky's winter expositie
Op wereldtoernee

Al meer dan een kwart eeuw fabriceert Wolky topkwaliteit schoeisel. Zijn roem is onze landgrens ver overstegen. Van Japan tot in de Verenigde Staten spreidt Wolky haar wintercollectie 2009/2010 tentoon. Wolky gaat op "wereldtoernee".

()

Revival for women model 7581 Hakka ¤ 149,95, maat 36 t/m 43

De nieuwe winterserie « Revival » laat klassieke boots en laarzen herleven in een eigentijdse zetting. De gebruikte leersoorten zijn verfijnder, soepeler en tonen zich met "verve". Het gewicht is mega geminimaliseerd in vergelijking met de zwaarte van de oorspronkelijke boot. De schoen kun je rustig bij de veter aan je pink laten bungelen. Ook het loopcomfort is met rasse schreden vooruit gegaan. De Revival-collectie werd gestyled met een originele crêpezool die een maximum aan flexibiliteit biedt. De Revival serie kent een anatomisch gevormd uitneembaar voetbed, waardoor iedere voet lichtvoetig door het leven kan gaan. De boot Hakka en de kniehoge laars Cocama hebben als eye-catcher een niet functionele ritssluiting.

()

Melody maat 36 t/m 43 incl halve maten

De gehakte serie « Melody » getuigt van charme en staat super vrouwelijk. Zo op het oog lijkt het onvoorstelbaar dat de modellen uit deze serie zo heerlijk dragen, dat je vergeet dat er een hak onder zit. De schoen is vederlicht, sluit goed aan bij de voet en geeft dankzij het uitneembare anatomisch gevormde voetbed volledig comfort en steun. Melody zingt haar eigen tune door de klassieke cadans van pump/ballerina af te wisselen met details als brogues, T-strap of siergespen. Zo je kunt opvrolijken van je favoriete muziek, zo ook van Wolky's Melody.

()

Hamada for men model 8553 Kalahari ¤ 179,95, maat 41 t/m 48 incl halve maten

De HAMADA lijn van Cloud9 is mooi gemaakt mannenschoeisel in alle opzichten. De hele collectie wordt vervaardigd van geolied buffelleer en het leer voor de voering wordt bovendien chroomvrij gelooid. Hierdoor kunnen mensen met een allergie voor de chemische stoffen de Hamada modellen met een gerust hart dragen. Een ander vervolg positief voordeel is dat er ook geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen als de schoenen worden afgedankt. De HAMADA-collectie werd gestyled met een originele crêpezool die een maximum aan flexibiliteit biedt. Het unieke voetbed geeft de schoen extra comfort en dat deze uitneembaar is, betekent comfort plus.

()

Capital for men model 2186 Cayenne ¤ 149,95

CAPITAL is de Cloud9 collectie die klasse uitstraalt. De geslaagde mix van business en comfort spreekt vele mannen aan. Door het uitneembare anatomisch gevormd voetbed, de zachte leren voering en de flexibele TPU loopzool met leren hak zit elk model vanaf de eerste stap verbazingwekkend natuurlijk.

Voor meer informatie bel de Wolky-lijn: 030 6381222 of bezoek de website www.wolky.nl. Als de postcode wordt ingetypt, volgen de dealeradressen in uw omgeving.