Ingezonden persbericht


Persbericht

UC4 Software sluit partnerovereenkomst met Attitude Solutions

~ Attitude implementeert UC4 Automation Suite bij Nederlandse klanten ~

26 augustus 2009 - UC4 Software, aanbieder van workload automation en IT procesoptimalisatie-oplossingen en Attitude Solutions hebben een partnerschap gesloten. Attitude levert diensten en oplossingen voor management en ICT bij organisaties. De samenwerking biedt Attitude de mogelijkheid om de UC4 Automation Suite te implementeren bij Nederlandse klanten. Deze suite wordt ingezet als een platform voor enterprise job scheduling en om bedrijfsapplicaties te beheren, monitoren, controleren en synchroniseren met de workload van de IT-infrastructuur.

Attitude Solutions miste in zijn oplossingenportfolio een oplossing om ERP migratietrajecten optimaal te monitoren. Na een uitgebreid onderzoek koos Attitude voor UC4 als partner. Verschillende elementen gaven hierbij de doorslag. Zo bleek de UC4 Automation Suite de beste prijs-kwaliteitverhouding te leveren en kan de suite als één product over alle in gebruik zijnde platformen binnen een organisatie worden ingezet. Hierdoor hoeft slechts één oplossing onderhouden te worden. Ook is de oplossing volledig schaalbaar, wat grote voordelen oplevert bij fusies of outsourcing.

"We zijn erg blij met het partnerschap met UC4", zegt Ronald Karten, general manager bij Attitude Solutions. "De Automation Suite is één van de modernste systemen op de markt en het grote voordeel is dat het systeem beschikt over een uitgebreid klantenbestand wereldwijd. Ons grootste voordeel is echter wel dat UC4 Software zich sterk focust op workload balancing en job scheduling. Voor ons is dit de juiste partij om mee samen te werken."

"Attitude Solutions is een onderneming met ambities en met vele contacten die UC4 kunnen helpen bij een verdere uitbreiding in Nederland", aldus Lennaert de Jong, sales manager Benelux & Nordics bij UC4. "Wij zoeken altijd naar manieren om onze klanten extra toegevoegde waarde te kunnen bieden. Dit partnerschap draagt daar zeker aan bij."

(291 woorden)




Ingezonden persbericht