Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Opgave Hollands Next Gospel Artist sluit maandag

Rotterdam, 25 augustus 2009

Opgave Hollands Next Gospel Artist sluit maandag

Seven FM gaat voor de vierde keer op zoek naar nieuw Nederlands talent in Hollands Next Gospel Artist.

Hollands Next Gospel Artist is een initiatief van Seven FM om nieuwe christelijke artiesten een podium te geven voor hun muziek. Acts als Make Up Your Mind, DJ Tony Foxx en Tangarine namen al deel aan eerdere edities en mogen inmiddels van een succescarrière spreken. Nieuw talent in Hollands Next Gospel Artist wordt elke dag zeven keer gedraaid op Seven FM en krijgt een eigen pagina op de Seven FM Website.

Tijdens de vorige editie is ook een nieuw aspect geïntroduceerd in samenwerking met Bottomlineonline.nl: de juryrapporten. Ook dit jaar zullen twee mensen uit de Nederlandse muziekwereld samen een stuk schrijven over het ingestuurde nummer. Projectcoördinator Nando Kok verwacht ook dit jaar weer veel kwaliteit: "Christelijk Nederland bruist van de energie en creativiteit, dat belooft veel goeds!"

Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via www.pda.seven.fm. Doormiddel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief zijn voor de seculiere media. Seven FM bereikt maandelijks ruim 7.000 mensen via haar website en stream.

Seven FM is de radiozender van onder meer de Group 1 Crew, David Crowder Band, Krystal Meyers, Canton Jones en Toby Mac.


Noot voor redacties


----------