Diskeeper Corporation laat netbooks en laptops "Instant-On" opstarten

Partnerschap aangekondigd met Global OEM, ASUS

EAST GRINSTEAD, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20090826 --

Diskeeper Corporation is een partnerschap aangegaan voor een wereldwijd distributiecontract met Global OEM ASUS, pionier en leider met betrekking tot netbooks. Diskeeper zal met zijn nieuwe technologie HyperBoot™ "instant-on" opstarten aanbieden om standaard op alle te leveren Windows XP netbooks en laptops te laten installeren.

Door netbooks en laptops bijna onmiddellijk te laten opstarten met de HyperBoot-technologie, kunnen ze nu 's nachts uitgeschakeld worden zonder het verlies van gegevens dat andere gebruikers elke ochtend vaststellen wanneer ze wachten terwijl hun systeem opstart. Dergelijke voordelen zijn essentieel voor groene IT-initiatieven omwille van de energiebesparing.

Maar de opstartsnelheid zelf is ook een belangrijke kwestie geworden en een factor waar zowel consumenten rekening mee houden bij de aankoop als bedrijven die nieuwe systemen evalueren. Het is hierop dat HyperBoot inspeelt. Uitgebreide tests uitgevoerd op Windows XP met gebruik van verschillende hardware van een reeks fabrikanten tonen duidelijke verbeteringen van de opstarttijd aan bij elk getest systeem. Tests op de Windows 7 Release Candidate gaven soortgelijke resultaten weer.

"Diskeeper Corporation heeft veel ervaring met het versnellen van de prestaties van Windows met zijn defragmentatietechnologie," zegt dhr. S.Y. Shian, vicepresident van System Business Group, NB Business Unit. "We willen onze klanten met onze producten dezelfde soort prestatievoordelen en de best mogelijke computerervaring leveren. Door zijn HyperBoot-technologie via dit partnerschap in onze netbooks en laptops te verwerken, wordt deze belofte realiteit."

Voor meer informatie over HyperBoot, kunt u directeur Paul Hoole van Diskeeper Corporation Europe contacteren op +44 1342 327 477.

Over Diskeeper Corporation—Innovators in Performance and Reliability Technologies®:

Zowel consumenten, thuiswerkers als de grootste bedrijven vertrouwen op Diskeeper-software voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid voor hun laptops, PC's en servers. Daarnaast biedt Diskeeper Corporation voor uw gegevens real-time bescherming en real-time recovery™ met Undelete® data recovery software (www.undeleteeurope.com).

© 2009 Diskeeper Corporation. Alle rechten voorbehouden. Diskeeper Corporation, Diskeeper, het Diskeeper-logo, Undelete, InvisiTasking, Real-time Data Protection and Real-time Data Recovery en Innovators in Performance and Reliability Technologies zijn handelsmerken van Diskeeper Corporation. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Diskeeper Corporation Europe
Antonina Crimi
Tel:  +44 (0) 1342 327 477

E-mail: a.crimi@diskeeper.co.uk