Stapels papier en volle e-mail inboxen nu verleden tijd


[logo Organizing Clinic] HARDERWIJK, 20090826 -- Terugkomen van vakantie is altijd spannend. Wat tref je aan op je bureau? Stapels post, papieren en een volle e-mail inbox? Voor diegene die hier anders mee om willen gaan en hun vakantiegevoel willen vasthouden is er nu de Organizing Clinic. Hierin leert men hoe je stapels papier en e-mails kan veranderen in concrete acties, in slechts een halve dag.

De deelnemers nemen letterlijk een stapel paperassen mee uit hun eigen werkomgeving. Hiermee gaan ze concreet aan het werk met handige methoden en materialen. De methode is simpel en voor iedereen direct toepasbaar. Men ondervindt aan den lijve wat de voordelen zijn van goed georganiseerd werken. In de Clinic wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan e-mailmanagement. Aan het eind van de Clinic ontvangen deelnemers de Organizing Starterset om direct thuis of op hun werkplek aan de slag te gaan.

De Organizing Clinic wordt in-company gegeven op afdelingen en in bedrijven die bijvoorbeeld 'Clean Desk Policy' willen invoeren. Sinds kort is de Clinic ook via open inschrijving in het hele land beschikbaar. Een overzicht van data en locaties staat op de website www.organizingclinic.nl.