Bert Heerink te horen op TT circuit Assen


Nieuwe song "All fired up" gekozen tot theme song

DEN HAAG, 20090826 -- Het TT Circuit in Assen liet gisteren bij monde van directeur Peter Oosterbaan weten dat zij volgend seizoen gebruik zullen gaan maken van intromuziek bij hun (motorsport) activiteiten en evenementen. "Het nummer "All fired Up" afkomstig van het nog uit te komen album "Better Yet" van Bert Heerink past qua uitstraling prima bij het circuit en haar evenementen", aldus de directeur.

Een fantastische opsteker natuurlijk voor ex-Vandenberg zanger Bert Heerink. Het nieuwe Engelstalige (rock) album, dat op 25 september via OAR Heaven wereldwijd uitkomt, krijgt hiermee een geweldige promotionele aftrap. Van het album zal vermoedelijk rond diezelfde datum de eerste single uitkomen die speciaal voor "Better Yet" door Russ Ballard (o.a. ook schrijver voor Kiss) werd aangeleverd", "Panic Attack".

"Wellicht dat ook "All fired Up" op single zal worden uitgebracht", aldus het management van Heerink, dat ervan uitgaat dat dit dan bij aanvang van het nieuwe seizoen voor het TT Circuit zal zijn.





Ingezonden persbericht