Rechtbank Zutphen


Rechtbank slecht bereikbaar door etappestart Vuelta

Zutphen, 13 juli 2009 - De start van de tweede etappe van de Spaanse wielerronde La Vuelta op maandag 31 augustus zorgt ervoor dat de rechtbank zeer slecht bereikbaar is. De rechtbank is geopend, maar heeft deze dag geen zittingen. In de voorafgaande `Vuelta feestweek' is de rechtbank op woensdag 26 en donderdag 27 augustus `s middags minder goed bereikbaar.

Maandag 31 augustus
Mocht u op maandag 31 augustus toch bij de rechtbank moeten zijn, dan adviseren wij u om met het openbaar vervoer naar Zutphen te reizen en lopend naar de rechtbank te komen. De stad wordt grotendeels voor verkeer afgesloten. De rechtbank ligt aan het parcours dus houdt u rekening met grote drukte. Meer informatie over de tweede etappe van de ronde van Spanje en de gevolgen voor Zutphen leest u op de website van de gemeente.

Woensdag 26 augustus
Op woensdag 26 augustus start de wielerronde van Zutphen om 18.00 uur. De rechtbank ligt aan het parcours en adviseert bezoekers die 's middags na 17.00 uur bij de rechtbank zijn en met de auto komen om deze niet bij de rechtbank te parkeren.

U kunt uw auto parkeren achter de rechtbank, bij het politiebureau aan de Houtwal. U moet dan wel rekening houden met een wandeling van ongeveer 5 minuten.

Donderdag 27 augustus
Op donderdag 27 augustus zijn er verschillende wielerwedstrijden vanaf 15.30 uur. De rechtbank ligt aan het parcours en adviseert bezoekers die 's middags na 14.00 uur bij de rechtbank zijn en met de auto komen om deze niet bij de rechtbank te parkeren.

U kunt uw auto parkeren achter de rechtbank, bij het politiebureau aan de Houtwal. U moet dan wel rekening houden met een wandeling van ongeveer 5 minuten.

Bron: Rechtbank Zutphen
Datum actualiteit: 13 juli 2009 Naar boven