Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 17 augustus 2009

Op zoek naar eten en drinken in de natuur
Jeugdclub de Waterratten (8-14 jr) in het Ilperveld

Op woensdag 26 augustus van 13.30 tot 15.30 uur gaat Jeugdclub de Waterratten weer op pad. We gaan deze keer op zoek naar eten en drinken in de natuur om te ontdekken of we er kunnen overleven. We speuren naar eetbare planten en bessen en proberen heerlijk geurende thee te maken van de watermunt die op veel plaatsen groeit. Van een paar bijzondere planten die in het Ilperveld groeien maken we heerlijke matrassen om uit te kunnen rusten aan het einde van de middag. Jeugdclub de Waterratten is voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar die het leuk vindt om buiten te zijn en van aanpakken houdt. Kom ook! Het is heel leuk en er is begeleiding aanwezig. Geef je snel op, er zijn veel liefhebbers en een beperkt aantal plekken voor deelnemers.

Je bent van harte welkom in het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Het kost ¤ 4,50 per keer. Wil je een heel seizoen meedoen (12x) dan betaal je ¤ 45,00. Wil je vader of moeder, opa of oma een keer mee, dan is dit beperkt mogelijk.

Aanmelden is verplicht en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland op tel. 088-006 44 55. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan.


Noot voor redacties