Trots op Nederland

Nieuws

26 aug 2009 | Bestuur TrotsopNederland Utrecht geïnstalleerd

TrotsopNederland streeft ernaar om in maart 2010 in zoveel mogelijk gemeentes mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Inmiddels is het bestuur voor de afdeling in de stad Utrecht compleet en geïnstalleerd.

De afgelopen maanden is er door TrotsopNederland hard achter de schermen gewerkt aan het opbouwen van de organisatie. Deze organisatie die zich kenmerkt door 19 kieskringen wordt nu uitgerold naar lokaal niveau.Na Maarssen is Utrecht de tweede gemeente in kieskring Utrecht waar een lokaal bestuur geïnstalleerd is. Het doel van TrotsopNederland is om ook in Nieuwegein, Veenendaal en Amersfoort volgend jaar mee te doen aan de gemeente raadsverkiezingen.

Het bestuur bestaat niet alleen uit ervaren politici maar ook uit enthousiaste professionals die zich in willen zetten om de echte problemen in Utrecht aan te pakken en de kloof tussen burger en politiek te dichten. TrotsopNederland kan nog volop hulp gebruiken en vraagt iedereen die een actieve bijdrage wil leveren aan het maken en realiseren van het verkiezingsprogramma zich te melden via deze website.