FloraHolland


Aad van den Enden in integratiemanagement Euregioveiling

FLORAHOLLAND, 27 augustus 2009 (persbericht) - Vanaf eind augustus vervult vestigingsmanager Aad van den Enden van FloraHolland Bleiswijk de functie van integratiemanager Euregioveiling. In deze veiling in Herongen (D) willen FloraHolland en de Duitse veilingorganisatie Landgard de veilactiviteiten van FloraHolland Venlo en de Landgard-vestigingen in Lüllingen en Herongen bundelen. Van den Enden gaat als integratiemanager samenwerken met Jürgen Rosar, directeur Vakhandel van Landgard. Het integratiemanagement begeleidt het proces inzake onderzoek naar en daarna realisatie van de joint venture van veilactiviteiten van FloraHolland Venlo en Landgard. Gezien de omvang en de complexiteit van dit proces is er voor gekozen om het integratiemanagement apart te organiseren. Van den Enden blijft deze functie vervullen tot juli 2010 en keert daarna terug als vestigingsmanager bij FloraHolland Bleiswijk.
Bij FloraHolland Bleiswijk wordt Ronald Teerds plaatsvervangend vestigingsmanager. Teerds is thans manager Facility Management bij FloraHolland Naaldwijk.
Van den Enden zal binnen het project nauw samenwerken met de vestigingsmanagers Rutger Lommerse (FloraHolland Venlo), Gerrie Swinkels (Landgard Herongen) en Franz-Willi Honnen (Landgard Lüllingen), die gedurende het project verantwoordelijk blijven in hun huidige functies.
De samenvoeging van de klokactiviteiten van Landgard (Herongen en Lüllingen) en FloraHolland Venlo heeft als beoogd resultaat: één sterke en internationaal georiënteerde marktplaats in de Euregio. Uitgangspunt daarbij is dat de nieuwe Euregioveiling naadloos aansluit binnen het netwerk van FloraHolland.