Komende Boeiend Harlingen Zomermarkt mag je niet missen


Op donderdag 27 augustus 2009 zetten we Harlingen compleet op z'n kop

HARLINGEN, 20090824 -- Dat wil zeggen dat het hele centrum zal veranderen in één groot markt- en evenemententerrein. Ruim honderd standhouders staan te trappelen om hun handelswaar aan u te presenteren.

Deze 2e dag van de 50e Visserijdagen zal de laatste Boeiend Harlingen Zomermarkt van 13.00-21.00 uur in het centrum plaats vinden. In samenwerking met de HOV zijn er dan ook extra activiteiten georganiseerd. Zo zullen restaurant ONS...in samenwerking met Roland Borsch van Koken & Zo ter hoogte van Anton Wachter de lekkerste mosselen voor u klaarmaken.

Op het podium zal vanaf 13.30 het dameskoor SOLID over de stad klinken, opgevolgd door duo Sije Boonstra op de accordeon waarna SOLID nogmaals van zich laten horen. Later op de middag zo rond 17.00 uur vindt er een spetterend optreden plaats van Sixtieslive! Siebe van Palmhoven zal het publiek vermaken met 50er, 60er en 70er jaren muziek. Wat men zeker niet mag missen is het kleintje MODESHOW muzikaal begeleid door DJ Dicky op het podium tussen 19.00-20.00 uur! Swoop, Hema, 't Winkeltje, Dilan, 't Heertje, Blitzy, Zensa Moda, Sake Store, Faber tassen- en accessoires en Wizards Fun Company zullen hun nieuwste collecties presenteren.

Als klapper op de vuurpijl vanaf 20.00 uur NICKELSZON! Speciaal voor deze gelegenheid wordt Nickelzson, dat dit jaar tien jaar bestaat, aangevuld met twee zangeressen. Bovendien zal ook de vijfmans blazerssectie de Horny Daltons van zich laten horen (mogelijk gemaakt door café Mainstreet, café Wachter en restaurant ONS..). Dus..donderdag 27 augustus is Harlingen zeker een must om te bezoeken!


BENG Evenemeneten





Ingezonden persbericht