Nieuw $1.000.000 Guaranteed Toernooi van Titan Poker

Vanaf september zal TitanPoker.com online poker spelers iedere maand de kans geven om een deel te winnen van de enorme bedragen van de Maandelijkse Miljoenen Serie.

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- 20090827 --

Online poker spelers kunnen een deel van een miljoen dollar winnen iedere maand bij een nieuwe reeks toernooien die TitanPoker.com, de meest toonaangevende poker room in Europa, zal gaan organiseren.

Het inaugurele $1.000.000 Guaranteed Prize Toernooi zal plaatsvinden op 13 september 2009 om 18:00 GMT, en kent een buy-in van $500 + $35. Spelers kunnen eveneens toegangskaarten winnen in kwalificatie-satellites, met buy-ins van slechts $1 + $0.10.

Titan Poker organiseert al het super-populaire $250.000 Guaranteed Prize Toernooi iedere zondagavond, maar op 13 september richten alle schijnwerpers zich dan op de $1.000.000 Guaranteed. Veel spelers hebben al een garantie op toegang voor het sensationele miljoen-dollar-evenement.

In juni hield Titan Poker een $1.500.000 Guaranteed Prize toernooi als Main Event van de European Championship of Online Poker IV (ECOOP IV).

Titan Poker biedt altijd innovatieve promoties en spannende online toernooien, en kent toegangsplaatsen toe voor belangrijke internationale live pokertoernooien zoals de World Series of Poker, de Asian Poker Tour, de Aussie Millions, de ECPokerTour en de Irish Open. Titan Poker nodigt online poker spelers uit om gebruik te maken van de vele voordelen van de verbeterde Club Titan. Deze recentelijk geheel herziene online VIP Poker Club is aantrekkelijk voor zowel amateurs als ervaren poker liefhebbers.

Over Titanpoker.com:

TitanPoker.com is de top Europese online poker room en het maakt deel uit van het iPoker Netwerk. De software van Titan Poker wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een toonaangevend bedrijf dat software voor online gaming ontwikkelt. Tijdens de drukke uren zijn er bijna 30.000 mensen online aan het spelen. Titan Poker garandeert iedere maand $16.000.000 aan prijzengeld, het biedt speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots tot $100.000, en het beloont spelers met toegangskaarten voor belangrijke internationale pokertoernooien. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

CONTACT:
Titan Poker
Robin Steele
Telefoonnummer: +632-756-7927

E-mail: support@europartners.com