RTL Group

Muziekspektakel tijdens live finale 'waar is Elvis?!' bij RTL 4

Waar Is Elvis?! Dat was afgelopen weken de grote vraag in de gelijknamige amusementsshow van RTL 4, gepresenteerd door Gordon en Jamai. Vrijdag 28 augustus krijgt de kijker, tijdens de swingende finale van Waar Is Elvis?!, het verlossende antwoord. Van de vijf overgebleven zingende finalisten (de Elvis-kunners), gaat er één gelukkige met de hoofdprijs naar huis; een optreden in Carré en een reis naar Las Vegas. De finale staat geheel in het teken van de muziek van Elvis en wordt omlijst door de opzwepende klanken van de live band. De finalisten Piek, Kirby, Ron, Bouke en André brengen in de eerste ronde hun favoriete nummer van The King ten gehore, waarna er direct twee kandidaten afvallen. Vervolgens zingen de overgebleven drie Elvis-kunners een medley en er strijden uiteindelijk twee finalisten tegen elkaar in de sing off. Het 400-koppige publiek bepaalt per ronde wie het podium moet verlaten en wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Ook onder de vier Elvis-kenners is een hevige strijd gaande. In een spannende vragenronde wordt uiteindelijke duidelijk welke winnaar mag afreizen naar Memphis, de stad waar Elvis ooit woonde en begraven ligt.

Niet alleen op tv, maar ook in het theater komt Elvis tot leven. Joop van den Ende Theaterproducties brengt vanaf november de door heel Nederland reizende musical All Shook Up - Love Me Tender, de nieuwe Nederlandse swingende musical met de 25 grootste hitsongs van rocklegende Elvis Presley. Deze kleurrijke jukeboxmusical zit vol liefde, avontuur en humor met in de hoofdrollen René van Kooten, Brigitte Heitzer, Fred Butter, Tommie Christiaan en Gemma van Eck. De sterrencast zal op vrijdag 28 augustus tijdens de finale als afsluiter van het programma en als voorproefje van de musical een geweldig nummer zingen.

Uitzending finale: RTL 4, vrijdag 28 augustus tussen 22.30 uur en 23.40 uur.

Website: rtl.nl/waariselvis

---

Noot aan de redactie: een groepsfoto van de finalisten is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.
Voor meer informatie over de musical All Shook Up - Love Me Tender kunt u contact opnemen met Femke de Veer via
femke.de.veer@stage-entertainment.nl of tel: 020-3052463.