Gemeente Dalfsen

Warm welkom voor Koningin Beatrix in Dalfsen

26-08-2009

Op vrijdag 28 augustus bezoekt Hare Majesteit Koningin Beatrix Dalfsen. Geeft u haar een warm welkom?

Wat zou het toch mooi zijn als het plein voor het gemeentehuis vol staat met inwoners van de gemeente om Koningin Beatrix te begroeten en later weer uit te zwaaien. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! En hangt u ook de vlag uit om deze dag een extra feestelijk karakter te geven?

Hare Majesteit de Koningin arriveert om 10.30 uur bij het gemeentehuis in Dalfsen. Hier wordt zij verwelkomd door de Commissaris van de Koningin in de provincie Overijssel, de heer mr. G.J. Jansen en burgemeester L.V. Elfers. Bij aankomst worden haar bloemen aangeboden door Veere Kleinlugtebeld en Daan de Ruiter van Christelijke basisschool Het Kleine Veer.

Bij het bezoek aan Dalfsen staat de rivier De Vecht centraal. Zij laat zich informeren over het project "Ruimte voor de Vecht". Hierin komen de duurzame ontwikkeling, de waterveiligheid en het beheer van het Vechtdal samen. De Koningin gaat hierover in gesprek met onder andere bewoners, ondernemers, overheden en vertegenwoordigers van belangenorganisaties, Aansluitend bezoekt de Koningin de tentoonstelling over het heden, verleden en toekomst van de Vecht.

Koningin Beatrix vertrekt rond 12.00 uur richting Ommen.

Verkeersmaatregelen
Een ruim gebied rondom het gemeentehuis wordt afgesloten voor alle verkeer.
Vanaf 08.00 uur wordt de Raadhuisstraat vanaf de ingang bij de Vechtbrug aan beide zijde van hekwerk voorzien. Het publiek treft ook bij het gemeentehuis hekwerk aan.
In de ochtenduren is er dus een aangepaste busroute.

Sluiting gemeentehuis
Door dit Koninklijke bezoek is het gemeentehuis op 28 augustus voor het publiek gesloten.
Op deze dag kunt u wel tot 15.00 uur terecht bij het servicecentrum in Nieuwleusen.