Politie Hollands Midden

Datum: 28 augustus 2009

Geachte redactie,

Onderstaand persbericht is niet helemaal correct. De snorfietser komt niet uit Groningen, maar uit Leiden. De fietser komt wel uit Groningen. Excuses voor het ongemak.

Onjuist: Leiden Botsing fietser en snorfietser Een 23-jarige man uit Groningen fietste donderdag 27 augustus over de Haven richting de Zijlpoort, toen hij ter hoogte van de Zijlstraat ingehaald werd door een 53-jarige snorfietser uit Groningen. De Groninger haalde net twee voetgangers in en de sturen van de twee voertuigen raakten elkaar, waarna beide mannen op de grond vielen. De 53-jarige snorfietser is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn rijbewijs is ingevorderd omdat hij reed onder invloed van alcohol.

Juist: Leiden Botsing fietser en snorfietser Een 23-jarige man uit Groningen fietste donderdag 27 augustus over de Haven richting de Zijlpoort, toen hij ter hoogte van de Zijlstraat ingehaald werd door een 53-jarige snorfietser uit Leiden. De Groninger haalde net twee voetgangers in en de sturen van de twee voertuigen raakten elkaar, waarna beide mannen op de grond vielen. De 53-jarige snorfietser is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn rijbewijs is ingevorderd omdat hij reed onder invloed van alcohol.