Brussels Airlines

Brussels Airlines en de Belgacom Memorial Van Damme steunen de Belgische atleten

donderdag 27 augustus 2009

Tijdens de Belgacom Memorial Van Damme zet Brussels Airlines verschillende acties op het getouw om de Belgische atleten te ondersteunen die zich willen kwalificeren voor de Olympische Spelen. Mede dankzij de steun van het publiek biedt Brussels Airlines en de Belgacom Memorial Van Damme de Belgische atleten de mogelijkheid aan om gratis naar Europese kwalificatiewedstrijden te vliegen.

Brussels Airlines is sinds jaar en dag partner van de Belgische sportwereld. Ter gelegenheid van de Belgacom Memorial Van Damme heeft de Belgische luchtvaartmaatschappij beslist de Belgische atleten te ondersteunen die zich willen kwalificeren voor de volgende Olympische Spelen.

Om gekwalificeerd te kunnen worden, dienen de Belgische atleten in de loop van het jaar 2010 deel te nemen aan een reeks van competities verspreid over heel Europa. Brussels Airlines is met een netwerk van 60 Europese bestemmingen hun ideale partner. Het grote publiek kan, via een sms-wedstrijd, alle Belgische atleten die deelnemen aan de Belgacom Memorial Van Damme steunen. Voor elke verstuurde sms zulllen Brussels Airlines en de Belgacom Memorial Van Damme de atleten een bijdrage leveren in de vorm van vliegmijlen. Deze vliegmijlen bieden de atleten in 2010 de mogelijkheid om met Brussels Airlines naar de talrijke competitiewedstrijden te reizen waar ze zich kunnen kwalificeren voor de Spelen in Londen.

Niet enkel de atleten hebben baat bij deze actie. Ook wie een sms stuurt wordt beloond. Elke deelname levert een korting op van 25% voor een reservatie van een Europese vlucht met Brussels Airlines. Daarenboven maken deelnemers kans op een reis voor twee personen naar de volgende Europese atletiekkampioenschappen in Barcelona. Verdere informatie over de steun van Brussels Airlines aan de Belgische atleten, alsook over de georganiseerde wedstrijd, is beschikbaar op de website van de Belgacom Memorial Van
Damme: www.belgacommemorialvandamme.be .

Geert Sciot, Vice President Communication
Email: gsciot (at) brusselsairlines.com

Julien Tilkens, External communication officer
Email: jtilkens (at) brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Airport Building 26
Ringbaan
1831 Diegem, Belgium