PvdA Rotterdam


Praat mee over het verkiezingsprogramma

Vr 28 Aug 2009 - Redactie
Praat mee over het verkiezingsprogramma

Op 3 maart 2010 gaan we weer naar de stembus! De verkiezingsprogrammacommissie van de PvdA Rotterdam is hard bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe verkiezingsprogramma. Het is belangrijk dat er eind dit jaar een verkiezingsprogramma ligt dat niet in de studeerkamer is bedacht, maar waar veel mensen bij zijn betrokken. Dat gebeurt de komende maanden op tal van manieren: door middel van gesprekken met mensen en belangenorganisaties in de stad, discussiebijeenkomsten, via internet, door middel van de verkiezingscampagnedag van afgelopen 4 juli en natuurlijk door de vaststelling van het programma door de ledenvergadering op 28 november.

De PvdA Rotterdam lanceert daarom een site waarop Rotterdammers kunnen laten weten wat zij belangrijk vinden in de stad. Aan de hand van stellingen kun je aangeven of je voor of tegen bent. Zo krijgt de PvdA Rotterdam inzicht in wat leeft in de stad. Zelf kun je ook stellingen toevoegen. Hou deze wel kort en krachtig, dat is wel zo duidelijk.

Om te kunnen stemmen en om stellingen toe te voegen moet je wel een google-account aanmaken.

Naar de stellingen

Heb je een goed idee of plan dat je direct aan de verkiezingsprogramma wilt voorleggen? Stuur dan voor 1 oktober een mail naar Rotterdam@pvda.nl.