Hewlett-Packard

2009-08-20

Een schaalbare oplossing voor hoog-volume digitale druk en productie met meerdere persen

BARCELONA, Spanje, 20 Augustus 2009 - HP kondigt vandaag de lancering aan van de HP SmartStream Production Pro Print Server 3.5, die krachtigere prestaties, een hogere productiviteit en verbeterde mogelijkheden voor verwerking van variabele data biedt voor hoog-volume productie van hoge kwaliteit.

De HP SmartStream Production Pro Print Server 3.5 tilt de prestaties naar een hoger niveau. De nieuwe server combineert snellere laag-, impositie- en variabele dataverwerking met de kracht om 16 HP Indigo 7000 Digital Presses of 40 HP Indigo press 5XXX's aan te sturen. In combinatie met de overige kenmerken maken deze verbeteringen de server ideaal voor transpromotioneel drukwerk, specialistisch fotowerk, uitgeefwerk en direct mail-toepassingen.

Verbeteringen op het gebied van de kleurmogelijkheden zorgen voor betrouwbare en accurate emulatie van PANTONE® kleuren door gebruik te maken van de HP IndiChrome Plus zeven-kleuren CMYKOVG-technologie (CYMK plus Oranje, Violet en Groen).

Ondersteuning voor nieuwe persen

De HP SmartStream Production Pro Print Server 3.5 ondersteunt alle nieuwe HP Indigo commerciële drukpersen, waaronder de HP Indigo press 5500, de HP Indigo 7000 Digital Press, de HP Indigo W7200 Digital Press en de HP Indigo WS6000 Digital Press voor commerciële drukkerijen. De ondersteuning voor de nieuwe digitale rotatiepersen omvat de mogelijkheid voor het maken van een inslagschema voor en het drukken van "banner"-formaten voor covers van boeken en fotoalbums en andere uitgeefformaten.

Kenmerken en productiviteit

Andere kenmerken van de nieuwe printserver zijn:
* De mogelijkheid om nieuwe opdrachten te laden tijdens het RIPpen
* Eenvoudige integratie van kleine opdrachten in de workflow
* Verbetering op het gebied van PDF-transparantie
* RAID 5 back-upondersteuning, die de beste graphic arts- en IT-technologieën van HP biedt om een uitzonderlijk hoog niveau van ondersteuning voor problemen te leveren

* DFE@Glance - de geavanceerde monitoring- en diagnostische tool die real-time prestatiegegevens levert

* JDF-geschikte architectuur

De HP SmartStream Production Pro Print Server is ontworpen als een krachtige raster image processor (RIP) en perscontroller voor hoog-volume en complexe variabele data printing-orders. Deze printserver van de nieuwe generatie is de ideale IT-oplossing voor HP Indigo digitale kleurenproductie in marktsegmenten zoals algemeen commercieel drukwerk, waaronder brochures en sell-sheets; direct marketing, waaronder direct mail en transpromotionele toepassingen; uitgeefwerk, waaronder boeken en handleidingen; specialistisch fotowerk, waaronder fotoalbums en fotokalenders.

De server is een off-press oplossing die wordt aangesloten op de MIS-systemen (Management Information System) van de printserviceproviders en die de drukkerij ontlast door workflowtaken te verplaatsen naar de prepressomgeving, waar deze efficiënt en centraal kunnen worden beheerd.

De HP SmartStream Production Pro Print Server 3.5 is nu verkrijgbaar. Neem contact op met het HP verkoopteam of ga naar www.HP.com/go/myhpindigoweb voor meer informatie.

Over HP

Als 's werelds grootste technologiebedrijf met een portfolio die onder meer printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuren omvat, maakt HP technologiegebruik eenvoudiger voor al zijn klanten - van individuele consumenten tot ondernemingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op http://www.hp.com/.

Redactioneel contact:

Benedicte Dupont
Indigo Digital Press
GWE Marketing Manager
Tel: +32 (0)2 729 74 03
Mob: +32 (0)476 476 736

Stephanie Thorpe
Bespoke for HP
+44 (0)1737 215 200
stephanie@bespoke.co.uk

Avenue Ceramique 241
6221 KX Maastricht
Nederland
www.hp.com/go/graphic-arts