Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 28-08-2009

Politie pakt man uit Klundert op wegens drugsdealen vanuit woning

KLUNDERT: De politie heeft een 44-jarige man uit Klundert
gearresteerd. Hij word verdacht van het dealen van drugs vanuit zijn woning. De politie had onlangs betrouwbare informatie ontvangen en besloot het pand donderdagavond een tijdje in de gaten te houden. Agenten zagen diverse mannen bij de woning komen en snel daarna weer vertrekken. Een daarvan, een 31-jarige man uit Fijnaart, kon op de A17 worden aangehouden; hij had een hoeveelheid speed bij zich die hij bij de verdachte had gekocht. Na overleg met de officier van Justitie werd besloten de man uit Klundert rond 21.45 uur in zijn woning aan te houden. Hij is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld. In de woning werd diverse hoeveelheden verscheidene drugs aangetroffen en in beslag genomen. De partner van de Klundertnaar, een 46-jarige vrouw, is vrijdagmiddag rond 13.00 uur eveneens aangehouden en in verzekering gesteld in het belang van het onderzoek.

Dronken automobilist raakt rijbewijs opnieuw kwijt

HOEVEN: Een 55-jarige automobilist uit Hoeven is donderdagavond kort voor 23.00 uur aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Op de Arnoutlaan zetten agenten hem langs de kant, nadat een getuige met de politie had gebeld dat de man erg slingerend over de weg reed. De Hoevenaar was zichtbaar dronken, maar weigerde mee te werken aan een blaastest om te bepalen in welke mate hij onder invloed was. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Op het bureau bleek de man erg hardleers, want naar eigen zeggen was hij al eerder opgepakt wegens dronken rijden. Hij had net een weekje zijn rijbewijs terug dat vanwege dat feit in beslag was genomen.

Twee mannen verdacht van koperdiefstal in Oudenbosch

OUDENBOSCH: De politie heeft vrijdagmorgen rond 07.00 uur twee mannen (32 en 34 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Een getuige belde dat er twee mannen bezig waren met de diefstal van koper uit een pand aan de Markt. Gealarmeerde agenten hielden het tweetal aan, met nog een stuk koperdraad in hun bezit. De twee zijn
overgebracht naar het bureau voor aanvullend onderzoek. De 32-jarige man bleek in het bezit van een gebruikershoeveelheid GHB.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 28-08-2009 15:27 | © Regio Midden en West Brabant |