Nieuwe directeur Mezzo

28/08/2009 15:59

Mezzo

Jancor de Boer wordt per 1 september de nieuwe directeur van Mezzo, de Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg.

De 48-jarige De Boer heeft ruime ervaring in de zorg. Hij begon zijn carrière als groepsleider voor mensen met een verstandelijke handicap. In zijn functie als sectormanager ambulante ondersteuning bij Stichting IJlanden (nu Cordaan) had hij veel contact met mantelzorgers en familie.

Als regiodirecteur Slotervaart van de Osiragroep in Amsterdam was De Boer onder meer verantwoordelijk voor de dagbehandeling voor ouderen en initiatiefnemer van een project voor allochtone ouderen en mantelzorg. De afgelopen anderhalf jaar was hij directeur van Yellowpoint, een adviesbureau op het gebied van diversiteit en zorg voor allochtonen.

Jancor de Boer volgt Arie Ouwerkerk op die is overgestapt naar Coalitie Erbij, een nationale coalitie tegen eenzaamheid.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.mezzo.nl