BOVAG

28-08-2009
Finalisten Mijn Autobedrijf van het Jaar bekend

Drie bedrijven geselecteerd uit elf genomineerden

Uit de elf genomineerden voor de titel Mijn Autobedrijf van het Jaar heeft de vakjury drie finalisten gekozen. Autobedrijf Bremer uit Hallum, Autobedrijf Jos Fikken uit Nijverdal en Autobedrijf Gert Pater uit Barneveld zullen tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven strijden om de felbegeerde titel.

Het is voor de jury geen makkelijke opdracht geweest om uit de genomineerden drie bedrijven te selecteren die doorgaan naar de finale. Juryvoorzitter Auke Cupédo licht toe: Het feit dat er dit jaar elf bedrijven een nominatie kregen in plaats van tien gaf al aan hoe dicht de genomineerde bedrijven met hun resultaten bij elkaar liggen. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die er hard aan hebben gewerkt en met veel inzet en trots de verkiezing in zijn gegaan. Je gunt het ze dan ook alle elf om in de finale te komen. De drie finalisten zijn door de vakjury aan de hand van een bedrijfsbezoek door een onafhankelijke deskundige en de resultaten van een uitgebreide checklist geselecteerd.

De verkiezing Mijn Autobedrijf van het Jaar, een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Ruim 16.000 autobezitters stemden dit jaar op hun favoriete onafhankelijke autobedrijf. Van de ruim 3400 deelnemende bedrijven zijn er elf genomineerd. Drie gaan er nu door naar de finale. De vakjury voelt de drie finalisten de komende weken uitgebreid aan de tand. De uiteindelijke winnaar van de verkiezing Mijn Autobedrijf van het Jaar wordt gekozen op het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 6 oktober. Daarbij speelt de voorkeur van de collega-autobedrijven een belangrijke rol.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 28-08-2009