Ingezonden persbericht


Alkmaar, 24 augustus 2009

Persbericht

Wethouder Van Dam opent exclusieve sportfashionconcept ActiveMilan op Ritsevoort

De oplettende voorbijganger zal het waarschijnlijk niet ontgaan zijn: er wordt hard gewerkt op nummer 32 aan de Ritsevoort. Vrijdag 28 augustus 2009 opent ActiveMilan haar deuren voor het publiek en de officiële openingshandeling wordt verricht door Rian van Dam, wethouder Economische Zaken.

ActiveMilan

Active Milan is een succesvolle lifestyle (franchise)formule met een pilotstore in Breda en nog een winkel in 's Hertogenbosch. Na jaren in de sportieve mode gewerkt te hebben vond Marc Doornewaard dat het tijd werd voor de volgende stap in zijn leven. Marc heeft nu zijn eigen winkel in Alkmaar en tevens de eerste ActiveMilan vestiging boven de grote rivieren. Een winkel waar u als klant weer koning zult zijn!

Exclusief lifestyleconcept voor de sportieve modieuze man/vrouw

ActiveMilan laat zich het beste omschrijven als een compleet lifestyleconcept voor de modieuze man en vrouw met oog voor kwaliteit. Iedereen die er goed, sportief en modieus uit wil zien, doet er goed aan om eens een kijkje te gaan nemen. In het assortiment wordt het dynamische uit de Verenigde Staten gecombineerd met een Italiaanse touch. Ofwel: het beste uit de mode gecombineerd met het beste uit de sport!

Bij ActiveMilan Alkmaar is een duidelijke scheiding tussen dames- en herenmode. Beide collecties worden op een stijlvolle en stoere manier tentoongesteld. Eigenlijk is er voor ieder budget en voor elke smaak wel iets te vinden. Het assortiment bestaat uit sportieve mode, golf- en fitnesskleding. In de zomer- en wintermaanden wisselt een gedeelte van de collectie. 's Zomers ligt de nadruk op bad & beachmode en tennis. En voor de winter heeft ActiveMilan prachtige wintersportkleding waarmee je op de piste gezien mag worden!

Met Napapijri, Bjorn Borg, Murphy & Nye, Gaastra, Golfjunkie, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Esprit Sports, Relakz, Ugg, NTS, Roxy, New Zealand Auckland, Moscow, Daimonds in de snow, Nike, Superdry en Reebok heeft ActiveMilan een indrukwekkend assortiment aan merken onder één dak verzameld.

Kom naar ActiveMilan

Breng een bezoek aan ActiveMilan voor het beste uit de sport en mode onder één dak! En ervaar wat ActiveMilan is.

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht