TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-08-2009

Televisie
AAN TALENT GEEN GEBREK: UITREIKING CAPAWARDS 2009
Uitzending vrijdag 28 augustus
Nederland 1 - 21.30 uur

JURYLEDEN CAPAWARDS 2009 BEKEND

Komiek André van Duin, burgemeester Annemarie Jorritsma, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en Monique Wijnen, de winnares van vorig jaar, zijn de juryleden van het programma AAN TALENT GEEN GEBREK: UITREIKING CAPAWARDS 2009.

In het programma strijden negen kandidaten tegen elkaar in de categorieën Fysiek, Cultuur en Carrière. De juryleden bepalen uit elke categorie één winnaar die een Zilveren CAPaward 2009 krijgt. André van Duin beslist dat voor de categorie Cultuur, Annemarie Jorritsma voor Carrière en Jochem Uytdehaage voor Fysiek. Monique Wijnen ondersteunt hen.

Het kijkerspubliek bepaalt via sms en televoting wie uiteindelijk de Gouden CAPaward 2009 wint en daarmee een jaar lang ambassadeur wordt van Onbeperkt Nederland. Hij of zij vertegenwoordigt mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte vanuit het Revalidatiefonds.

AAN TALENT GEEN GEBREK: UITREIKING CAPAWARDS 2009 is een unieke show voor alle leeftijden en laat zien dat mensen met een fysieke beperking verder gaan waar anderen stoppen. Ze putten kracht uit datgene wat wel kan in plaats van wat niet kan. De getalenteerde genomineerden laten zich niet tegenhouden door hun handicap.

Op vrijdag 28 augustus komt de tweede editie van deze spectaculaire show live vanuit theater de Flint in Amersfoort. Lucille Werner en Jaap Jongbloed nemen ook dit jaar de presentatie voor hun rekening.

Meer informatie over de kandidaten en de uitzending is te vinden op de site www.capawards.nl.




TROS