Ingezonden persbericht


Persbericht

Snow Leopard vrijgelaten in Amsterdam

150 Macfans bezoeken nachtelijke lancering Mac OS X Snow Leopard

Amsterdam, 28 augustus 2009 - Om middernacht opende MacHouse Amsterdam speciaal de deuren voor de Midnight Release van Mac OS X Snow Leopard. Op uitnodiging van Apple Premium Reseller MacHouse is het nieuwe besturingssysteem ter plekke getest door een tiental bloggers. Exact om 00.01 uur gingen de eerste Snow Leopards van het land over de toonbank bij 12 Apple Premium Resellers. Bezoekers waanden zich in een wild en winters tafereel. Het verse pak sneeuw in de Raadhuisstraat toonde de voetsporen van de vannacht vrijgelaten Snow Leopard.

Over Apple Premium Resellers
In totaal zijn er in Nederland 39 Apple Premium Reseller winkels, die volledig verweven zijn met de Mac. Naast een aanbod van Mac computers en iPod digitale muziekspelers, bieden zij een ruim aanbod van accessoires. Bezoekers kunnen zelf producten uitproberen. Regelmatig worden demonstraties en trainingen gegeven om klanten te helpen het maximale uit hun aankopen te halen. Voor meer informatie: http://www.vanbegintoteindbeter.nl.

Over Snow Leopard
Snow Leopard bouwt voort op tien jaar innovatie en succes op Mac OS X-gebied en bevat honderden verbeteringen, nieuwe kerntechnologieën en geïntegreerde ondersteuning voor Microsoft Exchange. Voor gebruikers van Mac OS X Leopard is Snow Leopard voor E 29 verkrijgbaar als upgrade. De technici van Apple hebben verbeteringen aangebracht in 90 procent van de meer dan 1000 onderdelen van Mac OS X. Voor meer informatie over Snow Leopard en Apple: http://www.apple.com/nl/macosx/ of http://www.apple.com/nl.


- Einde bericht -

**

Ingezonden persbericht