Shakespeare in Diever ongekend succes

28/08/2009 08:38

Toneelvereniging Diever

Opnieuw heeft het Shakespearetheater in Diever alle records gebroken: Voor "Much Ado About Nothing" (18 voorstellingen) zijn inmiddels 17.148 kaarten verkocht. Het is nog niet eerder voorgekomen dat reeds halverwege de speelperiode alle voorstellingen zijn uitverkocht en dat een zo groot aantal bezoekers naar Diever is gekomen.

Lovende recensies in de pers, een vrolijk en bij het spel betrokken publiek en prachtige zomeravonden hebben zeker aan dit succes bijgedragen. Maar bovenal is dit record te danken aan de spelers en medewerkers, die onder de artistieke leiding van Jack Nieborg een nivo hebben bereikt, dat tot nu toe voor amateurgezelschappen onbereikbaar leek.

Het gerenoveerde theater biedt daarbij aanzienlijke verbeteringen voor de belichting, het geluid, de decors en het zitcomfort voor de toeschouwers.

Inmiddels bereidt de staf in Diever zich voor op de voorstellingen in de zomer van 2010, dan staat "Two Gentleman Of Verona" op het programma. Dit stuk is nog niet eerder in het Openluchttheater opgevoerd.





http://www.shakespearetheaterdiever.nl

http://www.shakespearetheaterdiever.nl