Ingezonden persbericht



---

Persbericht
Joure, augustus 2009

Makelaardij Hoekstra en Kuindersma Makelaardij gaan samen- werken Makelaarskantoor richt zich met innovatieve aanpak op de toekomst

Makelaardij Hoekstra met vestigingen in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten, gaat de krachten op het gebied van de woning- en bedrijfsmakelaardij bundelen met Makelaardij Kuindersma in Joure. Vanaf 1 september a.s. gaan beide partijen gezamenlijk in Joure naar buiten treden onder de naam Hoekstra Kuindersma Makelaardij BV. Het kantoor dat hierdoor ontstaat is direct één van de grotere spelers in de regio Joure.

De directies van beide kantoren zien in deze exclusieve samenwerking een grote stap voorwaarts. Ynte Kuindersma verwoordt dit als volgt: "De markt waarin wij werken, verandert onophoudelijk. Willen wij met onze makelaardij een toonaangevende positie behouden, dan vraagt dit om professionaliteit en aansprekende diensten. Door met een gerenommeerd kantoor als Makelaardij Hoekstra in zee te gaan, is dat gegarandeerd."

Huizenkopers en -verkopers profiteren op meerdere manieren van de samenwerking. Dit genereert een groter aanbod en bevordert de doorstroming. Zo worden ook veel voormalige huurwoningen te koop aangeboden via Hoekstra Kuindersma Makelaardij. De zeer ervaren makelaar Douwe Dijkstra, reeds werkzaam bij Makelaardij Hoekstra in Sneek, komt nu volledig over naar Hoekstra Kuindersma Makelaardij en zal werkzaam zijn vanuit het monumentale pand aan het Douwe Egbertsplein 1 te Joure.

Enige makelaar met verkoopgarantie
Het kantoor zal naar buiten treden als NVM kantoor. Al onze woningen staan nu prominent op Funda, www.makelaardijhoekstra.nl en www.kuindersma.nl. Ter gelegenheid van de samenwerking introduceren we het Verkoop Garant Pakket. Een uniek pakket, waarbij de klant zelf bepaalt welke diensten hij wel of niet afneemt. Onderdeel van dit pakket is een keiharde verkoopgarantie! Is een huis niet verkocht binnen zes maanden, dan ontvangt de klant maar liefst E 1.000,- retour."

Maar Hoekstra Kuindersma Makelaardij is niet zomaar een makelaar. Om een snelle woningverkoop ook echt te realiseren, wordt klanten gratis een professioneel stylingadvies aangeboden. Een ervaren stylist helpt het huis zodanig in te richten, dat het zoveel mogelijk potentiële kopers aanspreekt. Hoekstra Kuindersma Makelaardij, een actieve makelaar met vernieuwende verkoopmethoden, waarvan het succes bij voorbaat vast staat.


Noot voor redacties