Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ervaren Dirk-Jan de Boer stapt over van Yacht naar HintTech

Delft, 31 augustus 2009 ­ HintTech, specialist op het gebied van eBusiness technologie en IT-projecten, heeft Dirk-Jan de Boer (38) aangesteld als accountmanager. Ondanks de zware economische omstandigheden heeft de groei bij HintTech het afgelopen jaar 'gewoon' doorgezet, zowel wat betreft nieuwe klanten als qua personeelsomvang. Deze groei maakte het aantrekken van De Boer noodzakelijk.

dirk-Jan_de_Boer_Hinttech_1
De Boer heeft ruime ervaring in commerciële en organisatorische functies met een focus op IT. De afgelopen twee jaar werkte hij bij Yacht, voor de competence Projectmanagement & ICT. Daarvoor werkte hij zeven jaar bij Ricoh, waar hij als projectleider verantwoordelijk was voor dealerafstemming en -optimalisatie. De Boer heeft bewust voor HintTech gekozen: 'Ik wilde voor een kleinere, maar vooral dynamischer en flexibele organisatie werken die zich bezighoudt met projectrealisatie. HintTech kent een relatief klein overlegorgaan. De omvang van het bedrijf en de cultuur zorgen ervoor dat je al snel verantwoordelijkheden toegewezen kunt krijgen en zaken naar je toe kunt trekken', aldus de Boer. HintTech richt zich op softwareontwikkeling (.Net, Java), projectmanagement en kwaliteit. Bij het in 1997 opgerichte bedrijf werken inmiddels 117 experts. Het bedrijf heeft naast het kantoor in Delft vestigingen in San Francisco en Novi Sad (Servië). HintTech heeft een nauwe samenwerkingsverband met partner SDL-Tridion, HIPPO en ADAM. HintTech is de afgelopen jaren sterk gegroeid en is voornemens deze groei de komende jaren te continueren. De Boer denkt vanuit zijn ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere professionalisering van de interne organisatie: 'Bij Ricoh heb ik me nadrukkelijk bezig gehouden met het verbeteren van de interne structuur en de interne processen. Ik denk dat ik die specifieke kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan heel goed kan inzetten ten faveure van een snelgroeiend bedrijf als HintTech.' De Boer die sinds enkele weken aan de slag is voelt zich bij zijn nieuwe werkgever als een vis in het water: 'Mijn collega's zijn vakbekwame en gemotiveerde mensen met de typisch Nederlandse mentaliteit "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg".' In zo'n cultuur ben ik op mijn best. Daarnaast heb ik in de paar weken dat ik hier werk al gemerkt dat HintTech een sterke propositie in de markt heeft en dat ze veelal langdurige en solide klantrelaties hebben. Dit maakt dat het prettig werken is.'

Over HintTech
HintTech is specialist op het gebied van ebusiness technologie (.Net(TM), Java(TM) platform, Tridion) en IT-projecten. Het bedrijf is opgericht in 1997 en werkt met innovatieve en bewezen technologieën en methodieken. Hiermee realiseert HintTech kwalitatieve maatwerkoplossingen voor zijn klanten. Voor Tridion, Microsoft, Sun J2EE(TM), IBM, HIPPO en ADAM. WebSphere is HintTech zowel adviserend als uitvoerend partner. HintTech kan onder andere Shell, Nuon, Essent, ING, Sandd en KLM tot zijn klanten rekenen. HintTech heeft momenteel 117 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Delft, San Francisco en Novi Sad (Servië). Kijk voor meer informatie op www.hinttech.nl.