Ingezonden persbericht




BEELDBERICHT

Schiphol-Rijk, 28 augustus 2009

Donderdag 27 augustus stond André Rieu voor het eerst op het ijs met twee schaatsers van Holiday on Ice. De samenwerking tussen Holiday on Ice en André Rieu werd gevierd met champagne en taart.

Holiday on Ice en André Rieu maakten 23 juli jongstleden bekend te gaan samenwerken. Zestig schaatsers van Holiday on Ice zijn onderdeel van de concerten van Rieu op 5 en 6 september in de Amsterdam Arena. Het decor, een levensechte kopie van het Schönbrunn Paleis, is voorzien van twee L-vormige ijsbanen waarop de schaatsers hun choreografieën uitvoeren.

'Heerlijk om al even op het ijs te staan en de professionele schaatsers te ontmoeten. Het gaat weer een prachtige show worden in Amsterdam. Ik hoop in oktober ook naar de nieuwe show Spirit of the World te kunnen van Holiday on Ice', aldus André Rieu.

'Vandaag hebben we de keuze voor de muziek definitief kunnen maken en de kostuums geselecteerd voor de optredens. Het wordt een heel mooi plaatje in de Arena', aldus Sjoerd Unger, Country Manager Benelux & UK van Holiday on Ice.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor 5 september via Ticketservice: www.ticketservice.nl en 0900 - 300 1250 (¤ 0,45pm)

----------

Noot voor de redactie,