Doe en beleefweekend bij Floralia dorpsfeest van Bontebok


BONTEBOK, 20090824 -- In het weekeinde van 28, 29 en 30 augustus viert Bontebok weer haar jaarlijkse feest. Er is voor de floralia feesten wederom een aantrekkelijk programma in elkaar gezet, voor elk wat wils.

De start vindt plaats op vrijdagavond om 19.00 uur met de nog altijd populaire Playback show. Jong en oud zal het publiek weer vermaken met acts van sterren van nu en vroeger. De drive-in discotheek "Walk of Life" zorgt voor de muzikale omlijsting en het slot van deze avond.

Zaterdag start de jeugd van Bontebok met een spellenmorgen welke dit jaar in het teken staat van het thema "Wereldspelen". Op de middag zullen de ouderen hun sportieve beentje voor moeten zetten. Zij wagen zich op het strijdtoneel in de vorm van een stratenkamp, waarbij water opnieuw een grote rol gaat spelen. De middag wordt besloten met de legendarische pruttocht die alweer voor de vierde maal wordt gehouden. De deelnemers moeten zich o.a. dwars door sloten banen om de finish te bereiken.

Zaterdagavond is in de tent een optreden van SOLID ASH. Voor de feestavond heeft de band een zeer breed repertoire. De band speelt veel nummers uit de top 100, niet alleen komen hedendaagse hits in hun repertoire voorbij, maar ook bekende (rock)hits van de jaren 60, 70 en 80. De tent is open vanaf 21.30 uur en blijft geopend tot in de late uurtjes.

Zondag is een doe en beleefdag voor het hele gezin:

Met een toertocht voor klassieke bromfietsen een klassieke motor en brommerrace. Deze race is bekend van het jaarlijkse evenement op Hemelvaartsdag in Hoornsterzwaag. Nu komt dit gebeuren voor de tweede keer naar Bontebok toe en de organisatie verwacht dan ook een groot spektakel. Op het voorterrein een grote braderie met oude ambachten en in de tent komt een top dart toernooi, met onder de deelnemers topdarter Rick Hofstra, speler van het nationaal team. Als u zich eens wilt meten met deze topper kunt u zich nog inschrijven via www.floralia-bontebok.nl of in de tent.

Als klap op de vuurpijl komt de RADIONL zomerkaravaan naar Bontebok, de gehele middag zullen zij het publiek vermaken met muziek, spelletjes en live optredens van onder andere Tim Douwsma en Jeffery Schenk. Voor info kijk op www.floralia-bontebok.nl





Ingezonden persbericht