Vierde TAMA Bollendag blijkt groot succes


ArcaZen Bulb Netting Systems verlegt steeds weer de grens

ENKHUIZEN, 20090828 -- Op donderdag 27 augustus organiseerde ArcaZen Bulb Netting Systems in samenwerking met fabrikant TAMA de TAMA Bollendag 2009. Deze editie vond plaats op het indrukwekkende zeilschip Abel Tasman. Met Volvo Ocean Race zeiler Roy Heiner als speciale gast, konden ruim honderd genodigden genieten van een energieke presentatie, een hapje, een drankje en het schitterende IJsselmeer.

TAMA is een productiebedrijf dat zich onder andere heeft toegelegd op de productie van bloembollennetten. Het net waarmee zij sinds vier jaar actief is op de markt, blijkt goed ontvangen te worden. Met een marktaandeel van zo'n 25%, is TAMA ondertussen een belangrijke speler in de bollensector. Via distributeur ArcaZen Bulb Netting Systems hoopt TAMA het marktaandeel te vergroten, door continue met de kweker nieuwe verbeteringen te ontwikkelen. De producent claimt dat het TAMA bollennet beter werkt bij het planten en oogsten, de opbrengst helpt vergroten en minder schade aan de bollen toebrengt.

Voor direct contact met de relaties, werd donderdag 27 augustus de vierde TAMA Bollendag georganiseerd. Na drie edities op het vaste land, was dit jaar zeilschip Abel Tasman het decor voor een Bollendag op het IJsselmeer. De ruim honderd genodigden konden onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de gepresenteerde producten. Bijzondere gast was Volvo Ocean Race zeiler Roy Heiner. Met een energieke presentatie over zijn ervaringen in de topsport, wist hij het gezelschap te overtuigen van het belang van teamwork in een succesvolle organisatie.

Distributeur Leo Boon spreekt van een zeer geslaagde dag. "Het aantal aanwezigen stijgt ieder jaar weer, en dat is voor ons als organisatie een goede stimulans. Ook dit jaar hoor ik veel positieve geluiden, ondanks de lastige periode waarin de branche momenteel verkeerd. We proberen juist in deze tijden het verschil voor de kweker te betekenen." Voor meer informatie en foto's van de TAMA Bollendag kan men terecht op de website www.ArcaZen.com.





Ingezonden persbericht