Gemeente Harderwijk


Verkeersmaatregelen tijdens Visserijdagen

23/08/2009

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2009 vinden de Visserijdagen weer plaats in Harderwijk. In verband hiermee is het parkeren op de Havendijk op deze dagen deels onmogelijk. Er zijn borden geplaatst waar tussen niet geparkeerd kan worden op deze dagen. Indien uw voertuig op 28 augustus om 13.00 uur nog geparkeerd staat op de genoemde locatie wordt deze weggesleept. Hieraan zijn kosten verbonden (150,- euro) die voor uw rekening komen.

Verder wordt de Havendam op zaterdag 29 augustus vanaf 11.00 uur geheel afgesloten voor verkeer. Tot 18.00 uur blijft de Havendam afgesloten. Ook na 20.30 wordt de Havendam vanaf de Zoutekeetstraat tot de Grote Oosterwijk afgesloten. Dit in verband met de Zomerbios die in aansluiting op de Visserijdagen in de haven plaatsvindt. Deze afsluiting zal naar verwachting tot 23.30 uur duren.

Via de omleidingsroute die met borden wordt aangegeven, kan men de parkeerplaatsen op de Boulevard bereiken. Fietsen kunnen op deze dag geplaatst worden op het plein aan de achterzijde van het stadhuis. U wordt vriendelijk doch dringend verzocht uw fiets niet mee te voeren de Havendam op vanwege de grote drukte die verwacht wordt. Alvast vriendelijke dank voor uw medewerking.