TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-08-2009

Televisie
VAN DUIN OP Z'N BEST
AAN TALENT GEEN GEBREK: UITREIKING CAPAWARDS 2009
Uitzending vrijdag 28 augustus
Nederland 1 - 20.35 uur en 21.30 uur

ANDRÉ VAN DUIN OPENT TROS-SEIZOEN

TROS-presentator en Neerlands bekendste komiek André van Duin opent vrijdag 28 augustus het nieuwe TROS-seizoen. Om 20.35 uur is eerst zijn nieuwe programma VAN DUIN OP Z'N BEST te zien, om 21.30 uur gevolgd door AAN TALENT GEEN GEBREK: UITREIKING CAPAWARDS 2009 waarin hij één van de juryleden is. Hij beoordeelt de kandidaten in de categorie entertainment.

TROS-directeur Peter Kuipers: "Vorig jaar is Van Duin met veel succes teruggekeerd bij de TROS met De Dik Voormekaar Show. We zijn er heel trots op dat we André weer binnen de Grootste Familie hebben. We kunnen ons dan ook geen betere start van de TROS-vrijdagavond wensen!"

VAN DUIN OP Z'N BEST is een serie waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester van de typetjes' getoond. In de eerste uitzending op vrijdag 28 augustus bezoekt meneer Wijdbeens Martin Gaus. Daarnaast fragmenten van meneer en mevrouw De Bok en Animal Crackers.

Kijk voor meer informatie op www.capawards.nl en www.tros.nl/vanduin