Top DJ's naar Winterswijk


WINTERSWIJK, 20090731 -- Al jaren zijn festivals als Dance Valley, Mysteryland, Extrema en Sensation de meest succesvolle feesten van Nederland. De gemoedelijke sfeer en de lekkere dance muziek zijn de grote kracht achter dit enorme succes. Eindelijk is het nu ook mogelijk om in Winterswijk te genieten van deze trend.

Tijdens het Winterswijkse volksfeest, 28 & 29 augustus, organiseert Stichting Evenementen Spoorstraat Winterswijk een nieuw dance event genaamd Fairground 2009.
Met medewerking van café de Boemel, café de Buurvrouw, pizzeria Maria, vele sponsoren en vrijwilligers zal de Spoorstraat de place to be worden voor de jeugd en de hippere ouderen. De stichting heeft voor beide avonden absolute top DJ`s weten te contracteren. In totaal zullen tien DJ`s en twee MC`s, met hun knallende dirty house music Winterswijk los krijgen. Grote bekende namen uit de dance scene als DJ Jean, Quintin, Jesse Voorn, Sunnery James & Ryan Marciano, MC Boogshe zullen er voor zorgen dat volksfeest ook voor de dance liefhebber een geweldig feest gaat worden. De DJ`s zullen gaan draaien vanaf een dakterras aan het binnenplein tussen de pizzeria en café de Buurvrouw. Door deze binnenplaats bij de straat te trekken zal iedereen deze beat kunstenaars maximaal kunnen bewonderen. Op Fairground 2009 kan betaald worden met de bekende gezamenlijke horeca grijze ster munt. Fairground 2009 gaat beide avonden tegen 20.00 uur van start en zal tot ongeveer 01.00 uur duren. De entree is gratis. Voor de speciale luxe VIP area zijn maximaal 40 kaarten beschikbaar. VIP kaarten a ¤ 100,00 zijn verkrijgbaar bij café de Boemel en Café de Buurvrouw. Volledige line-up en verdere informatie zijn te vinden op www.fairground2009.hyves.nl.





Ingezonden persbericht