CBMC Nederland organiseert cursus `Carrière met God' in Amsterdam


AMSTERDAM, 20090707 -- Op donderdag 3 september 2009 start in onze hoofdstad de cursus `Carrière met God'. Waarom werken we eigenlijk? En welke betekenis heeft het christelijk geloof in zakendoen? Zakenmensen en ondernemers, die benieuwd zijn naar de meerwaarde van werk, zijn uitgenodigd deel te nemen aan deze cursus gedurende het winterseizoen 2009/2010.

CBMC Nederland, de vereniging voor christenzakenmensen, maakt deel uit van een internationaal netwerk en heeft als missie zakenmensen te helpen Jezus Christus te vinden, te volgen en te verkondigen. Het boek Carriére met God van de Britse topbankier Ken Costa is de leidraad voor de cursus. In de internationale bankwereld waarin hij opereert is hij duidelijk over zijn geloof: `Ik heb ontdekt dat de God die de wereld geschapen heeft en onderhoudt, ook de God van het werk is. Want als het christelijk geloof daar niet relevant is, is het in het geheel niet relevant'.

De cursus duurt negen maanden en wordt één keer per maand, elke eerste donderdagavond, gehouden. De cursus is toegankelijk voor iedere zakenman en -vrouw, leidinggevende, manager en ondernemer die meer wil weten over het christelijk geloof. De eerste avond is geheel vrijblijvend bij te wonen, echter wel graag opgeven.

De locatie is het gebouw van Youth with a Mission, Nieuwevaart 3 te Amsterdam. Tijd 19.00 uur - 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelding gaat u naar www.carrieremetGod.nl of neemt u contact op met Rob Salomonson, rob@salomonson.nl.





CBMC Nederland