Royal Haskoning


Albert van Veen MSc, MA, ME benoemd tot directeur ICT bij Royal Haskoning

4-9-2009

Albert van Veen MSC, MA, ME, is benoemd tot directeur ICT van Royal Haskoning per 1 oktober 2009. De heer Van Veen volgt dhr. ing. John Beekman op die afgelopen twee jaar als interim directeur heeft gefungeerd.

De heer Van Veen (36) is momenteel in dienst van ING Real Estate als Chief Information Officer. Hij heeft ervaring in de transformatie van 24 landelijke ict-platforms naar één wereldwijd ict-platform voor 3500 gebruikers. Bij Royal Haskoning gaat hij zich richten op de verdere stroomlijning van het ICT-beleid dat afgelopen jaren is ingezet, de internationalisering van de dienstverlening en de verdere professionalisatie van de afdeling.

De heer Van Veen behaalde cum laude diploma's voor IT Management & Auditing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Management Science & Business Engineering aan de Universiteit van Eindhoven en aan de Technische Universiteit van Griekenland, Chania voor logistieke & fysieke distributiesystemen. Hij begon zijn internationale loopbaan in Spanje en werkte vervolgens in Nederland bij onder andere Cap Gemini en TNT. Daarnaast heeft de heer Van Veen als zelfstandig ondernemer nieuwe producten geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Meer informatie

Margie Alders
Margie Alders
T +31 (0)24 3284393
E Margie Alders