Tribal Internet Marketing toegelaten tot Google partner netwerk


Partners werken samen aan ontwikkeling statistiekenprogramma Google Analytics

DEN BOSCH, 20090904 -- Tribal Internet Marketing uit 's-Hertogenbosch is door Google als vijfde bureau in Nederland toegelaten tot het Google Analytics Authorized Consultant (GAAC) partner netwerk.

De partners werken samen met Google om Analytics op een hoger niveau te tillen. Het partnerschap bewijst dat Tribal uitgebreide kennis heeft van de implementatie en het gebruik van Google Analytics om zodoende maximaal rendement te kunnen behalen uit campagnes en websites van haar klanten.

Uitgebreide screening
Deze certificering wordt niet `zomaar' verkregen: Google wil zien dat je uitgebreide ervaring hebt met Google Analytics op het gebied van:

*techniek - het aanpassen van codes, het gebruik van geavanceerde features en begrip van het pakket.
*analyse - probleem herkenning, gebruikte methodes om het probleem te evalueren en het vermogen om dit aan te pakken.
*business focus - aan de hand van de data vraagstellingen maken, concrete adviezen opstellen en deze adviezen helder communiceren.

Na een uitgebreide screening van enkele cases die voldoen aan deze eisen, bepaalt Google of het niveau voldoende hoog is om als partner in aanmerking te kunnen komen.

Toelating bewijs van Analytics kennis
"We zijn erg blij met deze toelating. Het is een bewijs van onze kennis van Google Analytics: van technisch implementatieadvies tot het maken van concrete aanbevelingen," aldus Anemone Romme, analytics consultant bij Tribal Internet Marketing in 's-Hertogenbosch. "De uitgebreide screening geeft aan dat Google zeker wil zijn van kundige en betrouwbare partners met een vergelijkbaar niveau als dat van Google zelf. De samenwerking tussen de GAAC partners verloopt zeer vlot en productief, waardoor Google in staat is om snel verbeteringen aan te brengen. Er wordt daadwerkelijk geluisterd naar de tips en klachten van de eindgebruiker."

Meer informatie
Een overzicht van de partners staat op: www.google.com/analytics/authorized_consultants.html
Website van Tribal Internet Marketing:www.tribal-im.com/nl/