Gemeente Stadskanaal

Op zaterdag 5 september wordt van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse Leer & Doe Markt gehouden op het Raadhuisplein in Stadskanaal.

Aanbod

Wie zich wil oriënteren op het gebied van vrijwilligerswerk en/of cursussen en opleidingen, kan op de Leer & Doe Markt terecht om te zien wat er op dat gebied aan aanbod is. Of het nu gaat om een zinvolle vrijetijdsbesteding of om een opstap naar (betaald) werk.

Oproep aan organisaties

Ook verenigingen kunnen zich op deze markt presenteren om nieuwe leden te werven en zichzelf te promoten. In 2008 hebben zich op de markt 41 organisaties gepresenteerd. Voor 2009 wordt op minimaal een vergelijkbaar aantal gerekend. De organisatie van de Leer & Doe Markt roept alle verenigingen en organisaties die behoefte hebben aan nieuwe mensen op zich aan te melden voor deze gezellige markt.

Aanmelden tot en met 12 augustus

De meeste organisaties hebben een formulier ontvangen, waarmee zij zich kunnen aanmelden voor de markt. Heeft u geen formulier ontvangen, dan kunt u uw organisatie aanmelden bij Trijnie Piek van de Werkgroep Vrijwilligers. Deelname is gratis, de werkgroep vrijwilligers stelt kramen beschikbaar.

Meer informatie: Trijnie Piek, T 06-47629609 of (0599) 655 001.

Bron: Persbericht Werkgroep Vrijwilligers

* 11 mei 2009