Bomvolle line-up voor Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only

01/07/2009 14:20

UDC Events

PURMEREND, 30 juni 2009

UDC en Entertainment NL hebben de volledige line-up voor Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only bekend gemaakt. Dit grootschalige buitenconcert zal op zaterdag 5 september plaats vinden in het prachtige, heuvelrijke gebied van recreatiegebied Spaarnwoude. Zowel nationale als internationale artiesten zullen naast Gerard aantreden op het grote buitenpodium. In totaal zal de show 8 uur lang live entertainment bieden.

De volgende artiesten zullen tijdens Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only naast Gerard op het podium verschijnen;

Evers Slaat Door! Een volledige showband met maar liefst 11 muzikanten inclusief blazers, onder leiding van de enige echte Edwin Evers zal het hele concert begeleiden.

Hans Klok De beroemdste illusionist die Nederland ooit heeft voortgebracht zal de show van Gerard op spectaculaire wijze openen.

Ruth Jacott Sinds haar doorbraak in 1986 behoort Ruth Jacott tot een van de meest toonaangevende muzikanten van Nederland met meerdere succesvolle theatertours. Zij zal een duet zingen met Gerard.

Patricia Paay Inmiddels zo bekend door haar jurywerk bij Holland's Got Talent dat het haar geweldige muzikale carrière bijna zou overschaduwen. Op 5 September zal zij laten zien dat zij nog altijd de enige echte Lady Patricia is.

The Resurrection Singers Dit grote gospelkoor van wereldformaat trad eerder op met Celine Dion, Mariah Carey en Stevie Wonder. Ze zongen hun mengeling van soul, spirituals, musicalhits en natuurlijk gospel eerder voor koningin Beatrix en Bill Clinton.

Internationale Surprise Act Deze act zal tijdens de persdag op 4 augustus bekend gemaakt worden.

Daarnaast zullen ook de volgende artiesten een optreden verzorgen in de Valley van Spaarnwoude;

LUV Een speciale reünie van Patty Brard Jose Hoebee en Marga Scheide die samen grote hits hadden als You're The Greatest Lover en Trojan Horse.

Jim Bakkum Sinds zijn finaleplaats in de eerste editie van Idols in 2003 en het winnen van Dancing With The Stars is Jim Bakkum gegroeid tot een groot Nederlands artiest. Onlangs heeft hij zijn nieuwste single Dat Ben Jij uitgebracht.

Antje Monteiro Antje veroverde ontelbare harten dankzij haar hoofdrollen in musicals zoals Aida en Cats. Haar echte droom ging dit jaar in vervulling toen ze haar eerste eigen CD lanceerde: 100% Antje.

Peter Beense De kastelein van het gelijknamige café in hartje Amsterdam is al jaren een van de populairste volkszangers en stond in 2003 nog in een uitverkocht Carre.

Tessa Kersten Dit 11-jarige supertalent uit het Limburgse Blerick won dankzij de vele publieksstemmen de finale van Holland's Got Talent en beleeft tijdens Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only haar grootste optreden tot nu toe.

Alex Een waar feestbeest, Alex scoorde zijn eerste hit Een Bossie Rooie Rozen in 2000 en timmert sindsdien hard aan de weg met krakers als Meissie Meissie en Festival van Liefde.

New Timeless Onder het motto "Let The Boogie Set You Free" weten oud voetbal-maatjes Marcel Bogarde en Eric Jacott er een soulvolle show van te maken met hun unieke interpretatie van de Motown sound.

Made In Holland Van de Dolly Dots tot Maywood tot Anita Meyer, deze twee mooie, frisse meiden brengen samen de beste meezinghits van de afgelopen decennia.

Michel Bak Hij is ooit begonnen als de beste Andre Hazes imitator van het land maar Michel bak is een unieke vertolker van het levenslied met een eigen repertoire.

ChiQue Deze nieuwe en verfrissende meidengroep is de sensatie van 2009. Hoewel ze op internet steeds beroemder worden zullen zij zich tijdens Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only eindelijk kunnen voorstellen aan het grote publiek.

Kaj van der Voort Kaj schittert momenteel als het meest geliefde straatschoffie van Nederland in de musical Ciske De Rat maar heeft al zijn eerste solohit te pakken met Engeltje.

Ma Baker Na 18 jaar met Boney M over de hele wereld te hebben opgetreden, is Marilyn nu het middelpunt van haar eigen formatie Ma Baker. Hiermee brengt ze een swingend reportoire van Boney M classics en 70's & 80's hits in een moderne uitvoering.

Henk Damen Deze voormalig prof-voetballer is nog getraind door Hans Kraay Jr. maar is nu een sterke aanvoerder van de Nederlandstalige muziek met hits als Ik Heb De Hele Nacht Gedroomd en Zij Valt Op De DJ.

Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only is een muzikaal feest op een unieke locatie met show elementen wat in een binnenlocatie nooit gerealiseerd had kunnen worden. De Valley van Spaarnwoude zal tevens voorzien worden van alle gemakken en geneugten om er een hele bijzondere dag van te maken, zoals een heerlijke barbecue. Kortom, alles lijkt er op dat Gerard het succes van vorig jaar gaat overtreffen. In de aanloop naar Gerards speciale jubileumjaar in 2010 zal dit het enige concert zijn van Gerard dit jaar!

Tickets voor Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only zijn verkrijgbaar via www.gerardjolinginconcert.nl en Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900 300 1250). Ook kun je terecht bij alle filialen van Primera, GWK- VVV en grote Postkantoren en de grotere Free Record Shops.

Voor meer informatie, ga naar www.gerardjolinginconcert.nl.





http://www.gerardjolinginconcert.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,