Gemeente Rhenen


kunstroute 2009

26 kunstenaars | 20 ateliers | 1 museum

mira

J.-W. Zandee, Sumatraanse tijger "Mira"

Museum Het Rondeel toont werk van 26 kunstenaars, waarvan de meeste met een eigen atelier in Rhenen. In het weekend van 5 en 6 september 2009 is het mogelijk om de ateliers van de deelnemende kunstenaars te bezoeken.

Vooruitlopend op de Kunstroute toont Museum Het Rondeel van elke kunstenaar één recent werk in de Overzichtsexpositie Kunstroute Rhenen 2009. Deze presentatie heeft ook een centrale functie. Hier kan de bezoeker zien welke werken aanspreken, voordat de ateliers bezocht kunnen worden. Bij de expositie is vanaf eind juli eveneens een Kunstroute-folder met routebeschrijving beschikbaar.

Op ruim twintig verschillende locaties in Rhenen is op 5 en 6 september werk te bezichtigen van de 26 kunstenaars die aan de Kunstroute Rhenen 2009 deelnemen. De route is extra aantrekkelijk door de prachtige, heuvelachtige en bosrijke omgeving. Tijdens de kunstroute 2009 zal een kunstwerk worden verloot. De loten zijn verkrijgbaar bij Museum Het Rondeel, evenals een plattegrond van de omgeving met de plaats van de ateliers.

De organisatie van de kunstroute 2009 is in handen van Fia Goedknegt, Wim de Haas, Marcel Kop en Willemien Schouten, in samenwerking met museum Het Rondeel.

Willemien Schouten, "Angela"

angela