Gemeente Onderbanken


Receptie kampioenen GV Olympia KFC

kampioenen GV Olympia KFC

Zaterdag 5 september houdt Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld een receptie voor de turnsters die in het seizoen 2008/2009 aansprekende resultaten hebben behaald.

Â

Anna Vaessen werd Nederlands kampioen damesturnen in de categorie jeugd, 4e divisie. Bij de toestelfinale van de Limburgse kampioenschappen werd zij op de vloer eerste en op de balk tweede. Ryana Buijsers behaalde de Limburgse titel damesturnen in de Instapklasse, 4e divisie, en Jolaisha Valke werd bij de toestelfinale van de Limburgse kampioenschappen op het toestel balk eerste, bij de pupillen, 4e divisie.

Â

De drie turnsters wordt samen met hun trainster Marriet Pepels een receptie aangeboden, die plaatsvindt in de feesttent in het Burgemeester Adams Sportpark te Schinveld, van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Voorafgaand aan de receptie is er om 18.30 uur een huldiging van de meisjeswedstrijdgroep o.l.v. Marriet Pepels, die Limburgs Kampioen Lange mat turnen (C-lijn Jeugd) is geworden, bestaande uit Jobke van Bergen, Kelsey Bovens, Jolijn Ramaekers, Charissa Somaroo, Anna Vaessen en Jolaisha Valke en de jazzgroep t/m 16 jaar o.l.v. Daisy de Jonge en Sanne Lagerwaard, die Limburgs kampioen (D-klasse) is geworden, bestaande uit Josta Jamar, Noortje Keulen, Keanne Merkelbach, Kelly Pagen, Demi Pagen, Jessica Pagen, Lotte Philippen, Alissa de Rooij, Juul Schloen en Nina Vaessen.

Aansluitend aan de receptie is er bij gelegenheid van het vijfentwintigste volleybaltoernooi een feestavond voor helpers en sympathisanten.