Ingezonden persbericht


BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 19 augustus 2009

AJOUAD EL MILOUDI HAALT DOOR MET SENSE OF DANCE

BNN-dj Ajouad El Miloudi neemt vanaf 5 september het toonaangevende BNN-danceprogramma Sense of Dance voor zijn rekening. Ajouad presenteerde al Sense of Dance Part II en daar komt nu ook de vroege editie van 22.00 tot 00.00 uur bij. Hoewel Ajouad op de clubavond bij uitstek de hele nacht moet werken, is hij erg blij met zijn nieuwe baan: 'Ik leef voor dance-muziek en mag mijn passie nu met anderen delen. Er is niks mooiers dan het presenteren van een kwalitatief dance-programma op een credible zender'.

Sense of Dance bestaat uit twee delen. In het eerste deel dat van 22.00 tot 00.00 uur uitgezonden wordt, staan vooral nieuwe releases centraal. Ajouad en zijn team verdiepen zich vooral in nieuwe lanceringen op het gebied van tech-house, house, progressive en neo-trance. De vaste ingrediënten in het dance-programma zijn onder andere de legendarische weekendmixen van Demi Ross, De Record-Check met 's werelds nummer 1-dj Armin van Buuren en interviews met internationale top dj's.

Vervolgens is Ajouad van 02.00 tot 06.00 uur te horen in Sense of Dance Part II. Daar is er volop aandacht voor sets van top-dj's als Fedde Le Grand, Sander Kleinenberg en Armin van Buuren. Ook is er plek om nieuw talent in de spotlights te zetten. De Sense of Dance is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende danceshow, waarbij wordt samengewerkt met evenementen als Sensation, Extrema Outdoor en Mysteryland.

Sense of Dance is te beluisteren op zaterdag van 22.00 tot 00.00 uur bij BNN op 3FM. Daarna is van 02.00 uur tot 06.00 Sens of Dance Part II te beluisteren, ook bij BNN op 3FM.